Kaer - Fórum - Earthdawn.hu

file Kaer

7 éve 4 hónapja #74 Írta: sade
Kaer téma létrehozva sade által
Elkezdtem írni egy 12+1et a kaerekről, de valahogy nagyon zsúfolom. így csak egy ötletcsíra maradt, remélem hasznos lesz valakinek :D

1. Elhelyezkedés

Milyen típusú kaert engedett meg a környezet? Citadellát? Barlangot? Érdemes a kaert a kampányba ágyazni, hogy akár érintőpont, akár kiindulópontja legyen akár hosszútávú, akár rövidtávú kalandoknak. Ha a karakterek innen indulnak érdemes továbbgondolni, merre mehetnek tovább, mi van a közelben, amivel szembesülnek a kaer lakói. Ha a játékos karakterek nyitják ki, a nyitás után miben lehet rájuk szüksége a frissen nyílt kaernek.



2. Történelem

Milyen későn zárt a kaer? Milyen külső segítséget kaptak? Milyen fajok települtek be, és mennyiben változott a populáció? Mikor nyitották ki először, ha kinyitották? Milyen fontos események voltak, amik befolyásolták a kaer életét? Milyen rájuk jellemző belső világot alakítottak ki?



3. Vezetés

Ki kormányoz? Vannak e különböző frakciók? Vannak e faji, adeptusi, vagy érdekközösségek? Mennyire aktívak a Szenvedélyek? Van e thérai jelenlét? Vannak e rabszolgák? Van e milícia?



4. Kapcsolatok

Mit tudhat a külvilág róluk? Mennyiben pontosak ezek az információk? Elképzelhető, hogy a Csapás alatt megváltozott a kaer helye? Lehet a kapcsolat a karaktereknek a kaerrel, vagy kozeli nem játékos karaktereknek? Milyen a viszonya a kaer lakóinak a közeli közösségekkel? A lakók maguk mit tudhatnak a külvilágról?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Új felhasználó létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Az oldal motorja a Kunena fórum

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.