Shi'nu'ya - Earthdawn.hu

Shi'nu'ya

Írta: 
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Tartalom

Ennek a nagyalakú Víz Elementálnak az otthona a Throáli-hegységben, egy barlang mélyén található. A tó körül körülbelül két tucat barlangi troll él, akik őt imádják. Talán ennek köszönhető manifesztációja is: legtöbbször egy, a legapróbb részletekig kidolgozott, idealizált troll alakját ölti magára. Víztestén az egyes részek úgy fagytak meg, hogy emiatt szinte teljesen kristályszerűnek tűnik.

Az őt megidéző Elementalistának megfelelő tiszteletről és jó modorról kell tanúbizonyságot tennie, ha üzletet szeretne kötni vele, de még úgy sem lesz könnyű dolga: ugyanis aki Shi’nu’yával szeretne alkudni, annak a megszokottnál egy sikerrel többre lesz szüksége.

Az őt ismerő Elementalisták közt mégis népszerű, mert megbízható, és sosem kér túl sokat, vagy túl nehezet a szolgálataiért cserébe. Többnyire a tóban levő „kertjébe” kér olyan kristályokat, amin szépen törik a fény, vagy amelyeknek különös színe, alakja van. Feltehetően ez a gyűjtőszenvedélye akkor alakult ki, amikor a barlangi trollok áldozatként kristályokat vittek neki.


Előző 1/2 Következő »

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.