Állat hívása - Earthdawn.hu

Állat hívása

Írta:  Melissa Kuhnell, Robert Braddock
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Diszciplinák: Vadmester

Tálentum: Állat Uralása                   Költség: 100 Lp
Fokozat: 5                                     Kifáradás: lásd leírást

Ennek a fortélynak két lehetséges módja van:

Először is, a fortély segítségével az adeptus állatok tud magához hívni. A Vadmesternek előre meg kell határoznia, hogy milyen típusú állatot kíván hívni, és milyen erősen (hányan válaszoljanak). Kiváló siker esetén az Állat Uralása képesség szintjeszer 10 méteres sugarú körben minden ilyen típusú állat azonnal az adeptushoz igyekszik. A fortély használója megnövelheti az Állat Hívása hatótávját 5 méterenként 2 pont Kifáradásért.

Másodszor, a fortély lehetővé teszi, hogy az adeptus egyetlen egy, vagy egy meghatározott állatot hívjon magához. Amikor ilyen módon szeretné használni a fortélyt, a Vadmesternek több órán át hívnia kell az állatot, a fent leírt hatótáv mellett. Különböző feltételeket szabhat, például hívhatja "az erdő legnagyobb medvéjét", "olyan griffet, aki kalandozna velem", "egy nagy vadállatot, aki szeretne az oldalamon harcolni". Minél szorosabb feltételeket szab meg az adeptus, annál magasabb lesz az elvárt Siker Szint. A nehézséget, a híváshoz szükséges időt, és siker esetén, a megjelent állat képességeit a mesélő határozza meg.

 

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.