Misztikus Harcos - Earthdawn.hu

Misztikus Harcos

Írta:  Earthdawn Journal
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Tartalom

A Misztikus Harcos olyan adeptus, aki megtanulta, hogy hagyatkozzon önmagára és mágikus képességeire anyagi tárgyak helyett, amikor ellenségeivel harcol. A Misztikus Harcosok megvetik a legtöbb fajta fegyvert és páncélt, és jobban szeretnek szemtől szembe megküzdeni az ellenféllel. Emellett, a Misztikus Harcos nem csak a harcról szól. Tökéletesre fejlesztették testüket és szellemüket, hogy ellenálljanak a behatolásnak és fájdalomnak.

A Misztikus Harcosok ellenszenve a fegyverekkel és páncélokkal szemben úgy jelenik meg, hogy a páncél Kezdemény levonását le kell vonni minden Ügyesség alapú tálentumukból is, valamint a fegyverek alap sebzés fokozatát a Támadás Próba fokozatából.


Fontos tulajdonság: Akaraterő és Ügyesség

Művészi képzettség: tetoválás, test festés

Faji megkötések
: Szélszerzet és Obszidiember

Karma rituálé
: a Misztikus Harcos leül magányosan egy csendes helyen, és legsötétebb félelmein kezd el meditálni. Negyedórával később a félelmei kezdenek alakot ölteni, árnyszerű lényekké változnak, akik zaklatják és hergelik a karaktert. Ekkor a Misztikus Harcos harcba száll velük, hogy elkergesse őket. Amint az utolsó lény is távozott, a rituálé befejeződött.

 

 


Előző 1/3 Következő »

Comments 

#2 sade 2017-08-04 13:15
Idézet - jurgen:
A rituálé szerint a legsötétebb félelmein kezd el meditálni... és ha nincs ilyen?


szerintem akkor
- medital, hogy felismerje magában (lehet van, csak nem ismeri)
- meditál olyan helyzeteken, ahol masokéban meglatta
-egyéb

A karma rituálé mindenhol egy irányadó, személyhez kötött, speciális. Mutatja hogyan áll a diszciplínához. Én, mint mesélő természetesnek tartom, hogy saját, egyedi karma rituáléja van mindenkinek.
#1 Deme Szilárd 2017-07-17 18:05
A rituálé szerint a legsötétebb félelmein kezd el meditálni... és ha nincs ilyen?

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.