Túlvilági Fényű Láng - Earthdawn.hu

Túlvilági Fényű Láng

Írta:  Hatvágner Attila és Scott Rick
  • Betűméret

Szálak: 2
Szövési Nehézség: 15 / 21
Hatótáv: 10 méter
Hatóidő: Lásd a leírást
Hatás: Lásd a leírást
Varázslási Nehézség: 15A varázslat célja, hogy eltűntesse az árnyékokat a Rémek által megfertőzött asztráltérben, de az alvilág más, sötét területein is jól működik. Amikor a varázslatot létrehozza, – ennek biztonságos asztrális térben kell történnie – a Szellemmágus egy kevés asztrális fényt vezet egy újonnan elkészült gyertyába. Ha sikeres a varázslat, hatására a gyertya képes lesz ideiglenesen bevilágítani az asztráltér egy kis részét, – durván 10 méternyi területet a használó körül – amíg a gyertya teljesen le nem ég. Hogy a varázslat működjön, a gyertyát meg kell gyújtani. Nem kell azonnal felhasználni, a szellemmágus nyugodtan elrakhatja későbbre, amikor szüksége lesz rá. A gyertyát bárki használhatja, aki képes látni az asztrális térben, mások számára csak egy közönséges gyertya.
Ha használják, a varázslat megszünteti az asztrális érzékelés próbákra kirótt büntetéseket. Hátránya, hogy a Rémek sem kapnak magasabb célszámot az érzékelés próbájukra a használó ellen.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.