Jöjj Ki, Szellem! - Earthdawn.hu

Jöjj Ki, Szellem!

Írta:  Sade és Hatvágner Attila
  • Betűméret
Szálak: 1
Szövési Nehézség: 9 / 17
Hatótáv: 20 méter
Hatóidő: 4 kör
Hatás: Akarat + 9
Varázslási Nehézség: Célpont Varázsvédelme

 

Ezt a különösen kegyetlen varázslatot a vérelfek ellen alkották meg. Néhányan azt mondják, hogy elvetélt próbálkozás a Tüskék rituáléja hatásának visszafordítására, mások szerint eleve így akarták.
A varázslat megpróbálja kiűzni a vérelf mintájába ágyazódott növényszellemet, és ez nem egy kellemes élmény. Az elf tüskéi hirtelen megnőnek, és erős vérzés indul meg, a hatás próba eredményével megegyező sebzést okozva. A Misztikus páncél véd a sérülések ellen. Ha a varázsló kiváló sikert dob, átlépi a vérelf magas fájdalomküszöbét, és a célpont mozgásképtelenné válik, mint a Fájdalom varázslat esetében. Ha célpont sikeres Akaraterő próbát dob 10-es célszám ellen, megtöri a varázslatot.
A varázslat obszidemberek ellen is hatásos, hiszen a testük elemi részére van hatással, bár nem olyan komolyan, mint a vérelfek esetében. Obszidiánemberekkel szemben a hatás csak Akarat +1, és a varázslat semmilyen esetben nem okoz mozdulatlanságot.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.