Hasznos félmágikus tárgyak - Earthdawn.hu

Hasznos félmágikus tárgyak

Írta:  Andrew W. Ragland
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Hé! Üdv Mosta Verdeen Elementalista boltjában! Remélem, jól érzed magad itt, Servalenben! Nem? Nos, találtál egy remek boltot, és ez alatt nem a berendezést értem! De ne félj, nagyon olcsók. Igen, igen, egy kicsit nagy a rumli, de én tudom, hogy mi merre található, és biztosíthatlak, hogy sehol máshol nem találnál ekkora választékot egy fedél alatt. Mindent megtalálsz itt. Ha nem, akkor elkészítem neked. Szeretnél esetleg néhány egyéni, különleges tárgyat? Nem? Akkor hadd mutassam meg neked a legújabb szerzeményeim.

 

Könnyű Hátizsák

A hátizsákban Elemi Levegő van szőve. A súlya nem változik, függetlenül attól, hogy mennyit pakolsz bele. Valószínűleg szeretnél némi Elemi Vizet is bele, hogy állandóan száraz maradjon. Ez több ezüst lesz, de ha rám hallgatsz, megéri. Nem, nem tudsz mindent belerakni. Ez egy hátizsák, nem egy feneketlen lyuk! Amúgy, ha ötletes vagy, - és te annak nézel ki- akkor belerakod a legkisebb és legnehezebb tárgyaidat ebbe a hátizsákba, és így nem te koncentrálsz a súlyokra, hanem a súlyokat koncentrálod egy olyan helyre, ahol nem érzed őket.

Működés:  A hátizsák ugyanolyan nehéz, mint egy ugyanolyan méretű rendes hátizsák.

Méret Kinek Súly Ár
Kicsi Szélszerzet 2 225
Közepes Törpe 3 250
Nagy Elf, Humán, Ork, T'skrang 4 280
Extra nagy Troll, Obszidiánember 5 325

 

Tolvajbiztos zacskó

Loptak már meg, vagy levágták az erszényed? Sosem fog ismét megtörténni! Ebbe az övre akasztható zacskóba Elemi Földet szőttek. Ha megveszed, vérmágiával össze lesztek kapcsolva, és ha valaki más hozzáér, akkor az Elemi Föld nehezebbé teszi még egy tundraszörnynél is. Csak a jogos tulajdonosa tudja felvenni, és kinyitni a zacskót probléma nélkül.

Működése: Egy pont vérmágiáért, amely begyógyul, amikor szétkapcsolódsz (Szálszövés próba a tulajdonosnak hatos, másnak 14-es célszám ellen). A szétkapcsolódott zacskónak nincs meg ez a különleges hatása. A súly a tulajdonosnál fél kiló, mindenki másnak 400.

Ár: 150


Repülő Csizmák

Nehéz csizmák, mi? Ez azért van, mert Elemi Föld van beléjük szőve. Obszidiánemberek viselik, amikor égi hajóval utaznak. Így nem számít nekik, milyen messze van a talaj. Persze, hátránya, hogy nehéz, és csak obszidiánemberek, és trollok viselhetik. Ezekkel a csizmákkal nehezebben ütnek le, viszont a súlyuk lehúzza a lábad, és lassít a harcban.

Működése: Megnöveli a Leütés fokozatot néggyel, és csökkenti a Kezdeményezést kettővel.

Ár: 300

 

Hosszú Énekű Líra

Ebben a lírába Elemi Levegő van szőve. Megduplázza a hallótávolságát az előadó hangjának és játékának. Most is hallható hatása van, és akkor is fogod hallani, amikor szálat szősz hozzá, de az a hatás nagyban függ a hangszer történetétől. Persze, nemcsak lírában kaphatsz ilyet, hanem más típusú hangszerben is. Készítettem ezzel a technikával jelzősípokat is, amik a hegyekben hasznosak igazán.

Működése: A líra, vagy egyéb hosszú énekű hangszer megduplázza a hallótávot az előadó számára. A Trubadúr Tálentumok, mint például az Érzelmek Éneke is nagyobb távra fog hatni természetesen. A jelzősípok is sok mérföldre elhallatszanak akkor is, ha a hangjuk nem tűnik hangosnak.

Ár: 400-5000ig, a hangszer bonyolultságától, és történetétől függően.

 

Nyomtalan Szegecsek

Olyan Névadóknak való, akiknek fontos, hogy megőrizzék a természetes sziklák szépségét, vagy egyéb okból nem akarnak nyomot hagyni maguk után. Ezek a szegecsek Elemi Föld és Fém keverékei. Vezényszóra egybeolvadnak bármilyen sziklával, aminek nekinyomják, így nincs szükség kalapácsra. Egy másik vezényszóra a megfogott szegecs kiemelkedik a kőből, és semmilyen nyomot nem hagy maga után.

Működése: A szegecsek 1000 kilót képesek tartani, mielőtt eltörnek. A súly természetesen eloszlik a szegecsek között.

Ár: 150/szegecs

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.