Kellimar Rózsaszirom Páncélja - Earthdawn.hu

Kellimar Rózsaszirom Páncélja

Írta:  Earthdawn Journal
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Eredetileg a bokorpáncél egy változata, amit főleg vörösrózsa szirmokból készített Kellimar, a Harcos adeptus, aki Alachia királynő egyik legbizalmasabb exolashere volt. Kellimar feláldozta az életét, hogy megvédje a Királynőt a Rémek inváziójától, nem sokkal a Tüskék Rituáléja előtt. A Királynő megmenekült, Kellimar teste, és a páncél amit szőtt azonban eltűnt.  Sosem találták meg, bár könnyen elképzelhető, hogy valahol a Vérerdőben hever várva arra, hogy valaki ráakadjon.  A rózsaszirmok a bokorpáncéllal ellentétben nem igényelnek külön törődést. A karakternek nem biztosít a páncél semmilyen védelmet, amíg nem sző bele szálat.


Maximum szál: 2

Varázsvédelem: 18


Első szálszint.
Költség: 300

Kulcsismeret: A karakternek meg kell tudnia a Páncél Nevét.

Hatás: Négyes értékű Fizikai és Misztikus Páncél.


Második szálszint.
Költség: 500

Hatás: Ötös értékű Fizikai és Misztikus Páncéllal fog rendelkezni a tárgy.


Harmadik szálszint.
Költség: 800

Kulcsismeret: a karakternek ki kell deríteni Kellimar halálának körülményeit.

Hatás: A páncél szépsége hatással van a viselőre, +2 Karizma fokozatot kap minden interakció próbájához (Alapkönyv, 237. oldal), és még +1 Szociális Védelemmel is bírni fog.


Negyedik szálszint.
Költség: 1300

Hatás: Hatos Fizikai és Misztikus Páncél érték, és +1 Varázsvédelem.


Ötödik szálszint.
Költség: 2100

Kulcsismeret: A karakternek meg kell tudnia a Rém nevét, aki Kellimart megölte.

Hatás: Minden Rém és Rémteremtmény ellen a Páncél kilences értékű Fizikai és Misztikus Páncél értékkel fog rendelkezni, illetve +3 fokozat jár a Varázs- és Szociális Védelméhez.


Hatodik szálszint.
Költség: 3400

Hatás: Hetes Fizikai és Misztikus Páncél (Rémek és teremtményeik ellen +3, tehát 10), és a Rémeknek és Rémteremtményeknek Rendkívüli siker kell a túlütéshez.


Hetedik szálszint. Költség: 5500

Tett: A karakternek ki kell nyomoznia, és meg kell semmisítenie azt a Rémet, aki megölte Kellimárt. Ha végzett, el kell mennie az Elf Udvarba, és elmondani a Királynőnek, hogy Kellimar gyilkosa halott. Ez 3400 legenda pontot ér a Rém megölésén felül.

Hatás: +2 Varázs- és Szociális Védelem, csak Rendkívüli sikerrel lehet átütni a páncélt, Rémek és Rémteremtmények nem tudják átütni.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.