Ködszekér - Earthdawn.hu

Ködszekér

  • Betűméret
Szálak: 1 + x
Szövési Nehézség: 7 / 14
Hatótáv: Érintés
Hatóidő: Szint óra
Hatás: Akarat
Varázslási Nehézség: 2 vagy Célpont Varázsvédelme

 

Amint az Elementalista nekiáll megszőni az első szálat köd üli meg a tájat. A köd egy kis csomóban összesűrűsödik, egy aprócska felhőt képez.
Az Elementalista percenként egy újabb szálat szőhet meg. A második szállal előkészíti az első utas helyét. Ezt addig ismételi, amíg mindenki el nem foglalja a helyét, minden szállal növelve a felhő méretét.


Az elsőn felül maximum Varázslás szintnyi plusz szál szőhető a varázslathoz. Szálanként egy személy ill. 200 kg szállítható, 200kg feletti személyek ill. plusz poggyász esetén további szálak lehetnek szükségesek, de ezeket is beleszámoljuk a max szintnyi korlátba.
A szekér érkezését sűrű köd és erős szélfúvás előzi meg. A szél és a köd a szekér távoztával elcsendesedik/eltűnik.

A Ködszekér sebessége maximum 150 méter körönként, harci mozgás a szekéren nem végezhető.
A szekér maximum Varázslás szint méter magasba emelkedhet, de rövidebb távon "ugorhat" is úgy, mintha a hatás fokozattal megegyező Hatalmas Ugrás fokozata lenne.

Csak nyílt terepen vagy kiépített úton haladhat, és semmiképp nem használható sűrű erdőben ill. hasonló terepen (max. lombkoronaszint felett, ha alacsony az erdő.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.