Variációk egy témára: Fegyverkovács - Earthdawn.hu

Variációk egy témára: Fegyverkovács

Írta:  P
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Tartalom

Az ED második kiadásában méltánytalanul el lett hanyagolva a fegyverkovács. Kiegészítőkben sem nagyon találni róluk semmit, és inkább NPC-ként van kezelve. Mint kedvenc diszciplínám írnék róla egy-két dolgot. Mert igaz ugyan, hogy elsőre kisegítő emberkének tűnik, és alacsony körökben eléggé elmaradott a többiekhez képest, mégis, szerintem az egyik legszínesebb és legváltozékonyabb diszciplínák egyike. Álljon itt néhány példa, amolyan karakterötlet-szerűség. Ezek nem feltétlenül második kiadás szerinti diszciplína felfogások, de bemutatják, hogy sok lehetőség rejlik ebben az unalmasan hangzó hivatásban is. Még leszögezném, hogy ezeket csak iránymutatónak, de főleg kedvcsinálónak szántam, nem kőbe vésett szabályoknak.

(játéktechnikáról nem ejtek sok szót, mert annak ellenére, hogy a világot és az alapelveket hibátlannak tartom, a szabályrendszerét nem szeretem, szerintem nagyon defektes)


Előző 1/7 Következő »

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.