Kalili Sziromörvénye - Earthdawn.hu

Kalili Sziromörvénye

Írta:  Sade
  • Betűméret
Szálak: 1
Szövési Nehézség: 7 / 14
Hatótáv: 25 méter
Hatóidő: 4+ szint kör
Hatás: Akarat + 4
Varázslási Nehézség: 2 vagy Célpont Varázsvédelme

 

Miközben az elementalista megszövi a szálat, a tenyerén körülbelül egy maréknyi virágszirom jelenik meg, amelyeknek fajtáját és színét az Elementalista határozhatja meg. A varázslat elmondásakor az Elementalista olyan mozdulatot tesz, mintha magokat szórna szét vetéskor. A virágszirmok a célpont feje felett jelennek meg, és örvénylő spirálban ereszkednek alá, majd emelkednek fel egy szinte átláthatatlan, pörgő-forgó akadályt képezve a célpont körül. Az örvénylő szirmok végig az varázsló irányítása alatt maradnak, aki változtathat a spirál mozgásán, hogy az a lehető legjobban zavarja a célpont látását, mozgását.


Az Elementalista Hatás próbát tesz a célpont Fizikai védelme ellen, amennyiben ez a teszt Átlagos sikert ér el, akkor a célpont -2 fokozatot kap minden próbájára, ha Jó sikert, akkor -3 fokozatot, ha pedig Kiváló sikert, akkor -4 fokozatot. Amennyiben a teszt sikertelen volt, vagy az Elementalista változtatni akar a hatáson, a hatóidő alatt egy szabad akcióval minden körben egyszer újra dobhatja a Hatás próbát.


A virágszirmokat el lehet pusztítani, Fizikai Védelmük megegyezik a Hatás próba eredményével, Varázsvédelmük az elementalista Varázsvédelmével, a Halálhatár pedig az Elementalista Sebhatárával.
A hatóidő lejártával a szirmok nyomtalanul eltűnnek a levegőben.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.