Ki a legszebb a vidéken?

Írta:  Earthdawn Journal #9
  • Betűméret
Szálak: 3
Szövési Nehézség: 10 / 18
Hatótáv: 10 méter
Hatóidő: Szint óra
Hatás: Akarat + 3
Varázslási Nehézség: 2

 

Talán egyszer még újra dolgoznom kell azzal, aki ezt a varázslatot ihlette. Ezért talán jobb, ha kihagyom magát a történetét. Legyen elég annyi, hogy jól jött nekem. Kalandozóknak a tekintetükkel támadó szörnyek ellen jöhet jól.

Ez a varázslat egy illúzió tükröt hoz létre. Bármilyen egyszerű formája lehet, területe a Varázslás tálentum szintjének harmada méter x méter lehet. Nincs súlya és minden próba ellene észlelési próbának számít. Alapból a tükör azt tükrözi vissza, ami előtte van. A varázsló csinálhat egy Hatás próbát bárkinek a Varázsvédelme ellen aki a tükörképét nézi. Egy átlagos siker az apró hibákat simítja el: kilógó tincsek, gyűrődések a ruhán, stb. Egy jó siker többet tehet: eltüntet szakadásokat a ruhában, kivilágosítja a horzsolásokat. Egy különösen jó siker még a legszakadtabb kalandozót is olyanná tudja festeni, mintha kész lenne köszönteni III. Valurus királyt az udvarában.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.