Fantomtáncos

Írta:  Earthdawn Journal #9
  • Betűméret
Szálak: 1
Szövési Nehézség: 8 / 16
Hatótáv: 10 méter
Hatóidő: Szint perc
Hatás: Akarat + 5
Varázslási Nehézség: Célpont Varázsvédelme

 

Akkor álltam elő ezzel a varázslattal, amikor Gtal Osringi Ekuhni Az Igazság paródiája produkcióján dolgoztunk. Akadályozva lettem, a számtalan próbák egyike alatt a piruettem túl közel vitt a színpad széléhez, elestem, és kitörtem a lábam. A műsor nem várhatott, amíg meggyógyul a lábam, ezért találtam ki ezt a varázslatot.
Sajnos nagy rohanás alatt készült, és bár mindig terveztem, hogy dolgozom rajta még, sosem tettem meg.

A varázsló mozgatja a kezeit, mint egy táncos, amikor a szálat szövi. Ha a varázslat sikeres volt, az alany előtt egy csillogó illúzióalak jelenik meg. A varázslat csak humanoid névadót képes alkotni.

A varázslónak koncentrálnia kell, hogy az illúziót táncra bírja . Ha a koncentrációt befejezi, a táncos újra és újra ismétli az addigi mozdulatokat, amíg a hatóidő le nem jár. A varázsló bármikor megtörheti a varázslatot. A hatás próba a táncos tánc próba eredményének számít. A táncos mozgásának csak a varázsló fantáziája, és a fantomtáncos faja szab határt.

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.