A Csók - Earthdawn.hu

A Csók

Írta:  Earthdawn Journal #3
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Tartalom

 

Mesélői információ

A kaland 4-6 darab 2-3. Körös karaktereknek íródott. A központi probléma két ember halhatatlan szerelméről szól, amelyet a Suttogó Fájdalom nevű Rém fertőzött meg. A közbelépő századok súlyosbították a problémát, halálba vezetve egy elszánt Tudós Mágust, korrupcióba taszítva egy becsületes tanácsadót, és fenyegette Throál hercegének az életét.

A karaktereknek meg kell oldani egy rejtélyt, éppúgy tettekkel, mint gondolkodással a kezdetektől a végkifejletig folyamatosan összegyűjtve az információkat.

Ha a kaland elkezdődött, a mesélőnek gyöngéden, de határozottan kell folyamatos mozgásban tartani az eseményeket, nem hagyva a játékosokat lélegzethez jutni.

A cselekmény folyhat egy szálon, vagy kettőn; a hatást fokozhatod az idő szűkösségével is.

Az alaptörténet egy tündérmese kissé megcsavarva: az igaz szerelem örök, és a szerelem elferdülve örök fájdalmat okoz.

Suttogó Fájdalom jelenléte, Sir Gutarag árulása, merénylet Neden herceg ellen… mind mind visszafordítható, ha visszaállítják Herita és Tanison szerelmét. A szerelem élő és halott között nem egyszerű. De ezek a dolgok sosem egyszerűek, ugye?

Hogyha a játékosaid közül valamelyiknek van romantikus kapcsolata vagy bonyodalma, bele lehet vonni a történetbe. A Játékos szerelmi problémája tükrözheti Tanison és Herita problémáját. Mint a mellékszálak többségében, itt is okozhat bonyodalmat a főszálban a túl korai kibontakozás. Talán a Játékos szerelme Kaxilreth tornyában lett megátkozva, talán a betegség, ami megölte a Tudósmágust gyógyítható… használd a képzeleted, és szabd olyanra a történetet, ami illeszkedik a csapatodhoz!

Megjegyzés: Szükséged lesz négy különböző fülbevaló leírására, illetve a Halálos jelenetre Kaxilreth tornyának bejáratánál.

 


Előző 1/25 Következő »

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.